Tino Martin Brengt Nieuwe Kerstsingle uit!

Tino Martin is een naam die bij veel mensen al bekend is – en wat doet hij het fantastisch! De Nederlandstalige zanger die reeds meerdere keren grote zalen uitverkocht – waaronder de Ziggo Dome op 10 juni en in 2016 meer dan 400 concerten gaf kan met trots zeggen dat hij één van Nederlands meest geboekte artiesten is.

 

Afgelopen zondag was Tino Martin live in de studio bij Shownieuws (SBS6) op bezoek waar hij een Gouden Award ontving voor zijn single ‘Jij Liet Me Vallen’. Een dag later schoof Tino aan bij De Wereld Draait Door. Het gelijknamige album heeft wekenlang in de Top 100 gestaan en is onderscheiden met de prestigieuze Edison Award. Zijn singles zijn al miljoenen keren beluisterd, maar daar blijft het zeker niet bij gezien zijn nieuwe single ‘Kerstfeest Wil Ik Vieren’ die sinds vandaag beschikbaar is op Spotify, Deezer, iTunes en YouTube.

Tino’s nieuwe hit gaat over een man die eenzaam is tijdens Kerst. Zijn geliefde twijfelde al geruime tijd over hun relatie en verlaat hem uitgerekend op 25 december. “Het is een serieus nummer, maar het heeft wel het echte Kerstgevoel”, aldus zanger Tino Martin.

De videoclip is in Oostenrijk merendeel buiten in de sneeuw en kou opgenomen “Ik ben wel echt bevroren geweest, het was -7 graden buiten en er zijn scènes waar ik gewoon in een trui sta”, zo vertelde Tino.

Gelukkig is er sprake van een warm en voorspoedig vooruitzicht in 2018. Er staan verschillende reeds uitverkochte concerten op de planning in o.a. AFAS Circustheater, Koninklijk Theater Carré en de Ziggo Dome. Er zijn geruchten over eventuele extra concerten. Voor meer informatie: http://tinomartin.com/blog.php/tourlist/